jasniee fotopages

By: jasniee photo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Feb-2009 14:44 Email | Share | | Bookmark
Boikot...

 
Sedih... Sayu.. Hiba.. Geram..
itulah perasaan aku bila umat Islam Gaza @ Palestin diserang sewenang2nya oleh Israel..
Nak gi berperang aku belum sampai seru.. so takkan aku nak dok saja..
tengok sedara seagama aku terus tersiksa.. aku terpanggil untuk bersama2 memboikot produk2 berkaitan yahudi nie.. dan termasuk dlm list adalah fotopages..
so dengan senang hatinya aku aku terus memboikot untuk menghapdet fotopages aku sebagai sokongan aku terhadap umat Islam Gaza... ini merupakan hapdet terakhir aku walaupun aku dah lama sebenarnya boikot fotopages.. jd sebagai makluman terakhir sebarang photo2 yg aku amik aku akan updatekan terus ke dlm Personal Website aku ...
atau boleh layari Blog Widegrapher untuk event2 Widegrapher Cameraworks...
atau .... zaman mukabuku dah skg nie... so boleh add me mohamadjasni@gmail.com


terima kasih

Terus BOIKOT....................



Saturday, 29-Nov-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syuhaida & Hafeez

Fuhhh.. lama gak aku tak update fotopages aku nie... bukannya apa.. bz bangat kat ujung2 tahun 2008.. masuk awai tahun 2009 lagi la bz.. mana ngan nak tranformasi lagi.. mcm2 la... sampai ada sahabat tegur.. hehehehe... ni job yg agak ramai tag along ikut aku... sapa depa??? appen... arilogeh.. budakpizza dan alkazim.. nasib baik awai2 dah kautim baik ngan tuan rumah... apa2 pun teimakasih sahabat2 yg tag along.. tak kesepian aku ari tuh... apapun layan skit dulu................







Sunday, 16-Nov-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hidayah & Imran, Sentul

Selamat pengantin baru buat Hidayah & Imran dr bandar baru sentul..








Saturday, 1-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Zihan & Zain, Kajang

 
 
Widegrapher Cameraworks sekali lg beraksi di kajang bersama-sama beberapa Tag Along yg menyerikan majlis Akad Nikah dan Sanding Zihan & Zain.. layannnnn







ada lagi kat Flickr


Saturday, 25-Oct-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hidayah & Saiful, Melaka

 
 
 
View all 4 photos...
Kali job aku aku jauh skit.. Melaka negeri bersejarah dan telah dimasyurkan sebagai salah satu warisan dunia oleh unesco.. (ehh betul ke apa aku tulis nie).. apapun layan hasil aku yang tak seberapa nie..







ada lagi kat Flickr


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net